Translate

01 července 2012

Prvni zprava z plavby kolem sveta

Tak je to tady!! Pisi prvni zpravu z nasi plavby. Dnes jsme odpluli ze Sukosanu a v bezvetri jsme se pomalu premistili do Soline na rybu. Po vycerpavajicim obede (bylo to uplne fantasticke a bylo toho hodne). Po pozdnim obede jsme se presunuli podle planu naproti na Zut. Byli jsme si postavit mohylku, abychom se sem po tech trech letech vratili. Stale jsou s nami vsichni ucastnici slavnosti a my s Pajou jsme oba radi, ze tady jsou.

Zapad slunce na Zutu byl nadherny jako vzdycky ... toto misto je proste opravdu necim kouzelne. Kdyz tam nahore sedim a koukam se na tu nadheru okolo je mi zvlastne dobre, vlastne ne, moc dobre. Uplne citim Boha nebo univers nebo jakkoliv tomu chcete rict a jako by tam se mnou byli i vsichni, které mam rad i ti, kteri uz tady nejsou.

Zustavame tady na Zutu na bójce. Je velke teplo, sem zvedavej, jak dnes budeme spat, protoze unvitr to opravdu nebude mocne .... a venku na palube bude urcite rosa .... :-)

Zitra rano bychom tedy meli vysadit hosty a dal pokracovat jen s Anetou a Lukasem. Budeme se muset odclit v Sali. Po obede bychom jiz meli plout smer Vieste na Garganu.

Hezky vecer domu,

Petr

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat