Translate

10 ledna 2013

Rekordni ulovek Zlach nachovy - Dorada a oprave spojeni

Posadka Perly zdravi domu!

Dnes pri obede nam ocean velkoryse vydal nejvetsi Doradu, kterou jsme ulovili. Zapas byl opravdu dostojny, trval pres 20 minut. Ryba merila 115cm a vazila 8kg. Kdybyste videli ty filety :-). Ryba byla opravdu velka a krasna. Mame tedy vrchovate plne oba mrazaky masa. Myslim, ze rybu budeme mit kazdy den jeste na Barbadosu.

Vzdhledem k tomu, ze jsme behem plavby jiz obdrzeli od velkoryseho oceanu 30kg ryb, tak hlady tady netrpime. Pripluti na Barbados ocekavame v nedeli v rannich hodinach mistniho casu. To me pripomina, ze jsme dnes prekrocili hranici dasiho, jiz Barbadosiho casoveho pasma UTC-4, tedy mame o 5 hodin mene nez je v CR.

Vcera jsem se textu k bodu na mape zminoval, ze nas zlobi satelitni pripojeni na Internet. No a jeste vecer jsem zahadu rozlouskl. Sit Inmarsat obsluhuji 3 stacionarni druzice. No a my jsme se dostali z dosahu jedne k druhe a tak se nam kazdy den zhorsovala kvalita pripojeni, az vcera se nam neslo pripojit vubec. Stacilo, ale antenu namirit na jiny satelit a hned vsechno funguje jako po masle.

Kdyz uz jsem u tehto technikalii. Tak se mi zase zda, ze nam nechodi vsechny maily. Asi jsem to uz psal, ale radeji jeste jednou. Na vsechny emaily odpovidam, alespon kratoucce, ze dorazil. Pokud vam do dvou dnu neodpovime, tak mail poslete jeste jednou, protoze nam patrne nedorazil.

S napetim ocekavame take zpravy z domova o volbe prezidenta.

Mnoho pozdravu z Atlantickeho oceanu,

posadka Perly.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat