Translate

04 září 2012

Ze Zelenče o chybě ve spojení

... tentokrát zdravím netradičně z pevniny a dokonce ze Zelenče. Od Ceuty jsem nepsal. Ne, že by nebylo co psát, naopak, ale přeplutí úžiny zpět do evropy a příjezdu do Mariny v La Linea de la Conception mě dočasně zcela opustil morál a pak, měli jsme jen jeden den na návštěvu Gibraltaru s klukama, takže jsme si to chtěli pořádně užít. V tuto chvíli jsme s Pájou každý jinde. Zatím, co Pája je v La Linea na lodi, tak já jsem letěl s klukama domů a zpátky za Pájou letím až 13.9. Mezitím vyřizuji nějakou práci a povinnosti tady doma.

O zážitcích z Gibraltaru, La Linea a cestě domů budu psát v článku ve zprávách, ať se máte na co těšit. Přidám do zprávy samozřejmě fotky z celé plavby z Malorky až na Gibraltar. Fotky ve fotkách už jsou :-)

A nyní k poruše ve spojení .... zjistili jsme, že nám asi 2 týdny nechodily přes náš web žádné zprávy a bohužel jsme nezjistili, čím to bylo. Hrozně nás to mrzí, protože nám nedorazila řada zpráv, které by nám udělaly určitě radost. Píši to sem ale hlavně proto, abyste nám neměli za zlé, že jsme neodpovídali a nereagovali.

Snažil jsem se teď všemožně otestovat, že vše funguje a zdá se, že funguje. Snad se to tedy nebude opakovat. Ti, kdo nám píšete častěji, tak, vězte, že můžete použít emailovou adresu perla.alba@perloviny.cz. Pište bez háčků a čárek a bez příloh. To je emailová schránka, kterou vybíráme přes satelitní spojení.

Snažíme se odpovídat na všechny zprávy. Takže, když vám do tří dnů nepřijde žádná odpověď, tak jsme zprávu nejspíš nedostali a pošlete nám ji znovu. Jakmile přibude nějaký příspěvek na online blogu, tak to znamená, že jsme i vybírali poštu a měla by vám dorazit naše odpověď.

Nenechte se tedy prosím odradit a pište nám dál, vždycky nás to moc potěší!!

Za posádku Perly,

Petr

Žádné komentáře:

Okomentovat