Translate

13 srpna 2014

V krátkosti z Makogai

Už jsme se zase dlouho neozvali. To víte, snažíme se ještě stihnout co nejvíce, než se kluci vypraví za pár dní domů a tak na psaní nezbývá čas.

Alespoň v rychlosti. Posledně jsem psal snad ještě v Vanua Balavu ze skupiny Lau. Franta odletěl a my jsme zvedli kotvu a zamířili zpátky na východ. Naše první zastávka byla u Julie na Taveuni, kde jsme se s touhle skvělou slečnou a jejími potápěči potápěli zase na Rainbow reefu. O tom musím napsat podrobněji. Zůstali jsme 3 dny, udělali 4 ponory, aby Jony a Sam viděli tu nádheru pod vodou.

Pak jsme se vypravili s krátkou zastávkou u Jacka ve Viani Bay zpátky do Savusavu. Chtěl jsem vyřídit nějaké formality a chtěli jsme nakoupit upomínkové předměty.

Nakonec jsme zůstali také dva dny, birokratické strašidlo jsem neobelstil a musím ještě na Imigrační do Lautoky, ale udělali jsme si dobrodružný výlet do Labasy, nakoupili jsme suvenýry a také někajé jídlo na trhu.

No a nyní jsme dopluli na Makogai, kde mají Zévy obrovské a budeme se tady potápět dva dny, než se nadobro přesuneme na Malolo Island, kde Perla a Pája zůstanou a já s klukama poletíme z nedalekého Nadi domů.

Zase tady není signál, tak mohu jen přes satelit.

Těšte se na delší článek,

Petr

Žádné komentáře:

Okomentovat